Siergrindvloeren

De epoxy siergrind tapijtvloer heeft een open structuur en is daarom van nature antislip. De ruimte tussen de steentjes wordt opgevuld met een harslaag, waardoor de vloer gemakkelijker te onderhouden is wanneer deze nat gereinigd moet worden. En dat zijn niet de enige voordelen van een siergrind tapijtvloer. Deze vloer is namelijk isolerend, brandveilig en zeer slijtvast. Naast de praktische voordelen, is deze vloer ook te verkrijgen in oneindig veel kleuren, kleurcombinaties en motieven. De siergrind tapijtvloer kan dus qua uitstraling compleet aan je wensen worden aangepast. Je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van gebroken marmer om een bijzondere en natuurlijk uitstraling te creëren. Door zijn decoratieve en slijtvaste karakter wordt deze vloer veel gebruikt in onder andere voor woningen, kantoren, recepties en retail.

Vloerafwerkingen

Deze kunststof vloer is in een aantal afwerkingen uitvoerbaar. Bekijk hieronder alle specifieke vloerafwerkingen.

Piersma 182 Epoxy Marmerstone Tapijtvloer

De Epoxy Marmerstone Taptijtvloer is een prachtige vloer die in oneindig veel kleurcombinaties verkrijgbaar is. Naast dat het een erg mooie vloer is om te zien, geven wij al onze Marmerstone Tapijtvloeren een hogedruk- impregneerbehandeling….

Piersma 181 Epoxy Siergrind Tapijtvloer

Op zoek naar een mooie en onderhoudsarme vloer voor kantoor, woonruimte, keuken of verkoopruimte? De Expoxy Siergrind Tapijtvloer is een decoratieve, sterke, slijtvaste en brandveilige vloerbedekking. Het grindtapijt is verkrijgbaar in vele kleuren en oneindig…

Staat je gewenste toepassing er niet tussen? Neem dan contact met ons op!