Ons verhaal

Energiek, fanatiek, gedreven, trots, familiebedrijf: steekwoorden die passen bij ons bedrijf en ons team. En die je terug ziet in de kwaliteit van onze projecten. We zijn een super gemotiveerd, enthousiast team en gaan pas naar huis als de klant én wij tevreden zijn. Wij willen trots zijn én blijven op de projecten die we realiseren. Van een bedrijfsvloer tot een sterke garagevloer of nieuwe moderne keukenvloer een die aan alle HACCP-eisen voldoet; ons werk is nooit saai!

Ons verhaal begint in Ouwster-Nijega. Vanuit het boeren bedrijf was Sietse Piersma naast het melkveebedrijf bezig met een handelsbedrijf in ruwvoer en erfverharding. Hier vanuit kwam hij in aan raking met vloersystemen. Destijds mochten wij de eerste vloersystemen realiseren bij diverse boeren. De techniek, waarbij de vloer binnen een uur volledig is uitgehard, werd een succes en een begrip: de werkzaamheden konden ten slotte snel weer worden opgepakt en wij waren/zijn in staat om tussen twee melkbeurten de complete melkstal te voorzien van een nieuwe vloer met antislip voor de melkkoeien. Er ontstond een positieve mond tot mond reclame en al snel kwamen er naast de Agrarische sector ook aanvragen vanuit Particuliere sector, Automotive, Industrie, de Overheid, Food en Horeca. Ons gebied werd steeds groter en ons assortiment groeide hierin mee, net als onze kennis en ervaring over allerlei toepassingen en systemen.

Begonnen met een kantoortje in de kelder, werd deze verruilt voor een slaapkamer. Al snel werd er een tweede slaapkamer aan toegevoegd en na 2 jaar werd de voormalige melkstal omgebouwd tot kantoor met opslag. De werkzaamheden van de vloeren werden samen met Van der Ven uitgevoerd. In 2002 nemen wij voor het eerst personeel in dienst, het begin van een enthousiast, betrokken én leergierig team met vakmensen. We krijgen met regelmaat complimenten over onze projecten en ons team. De waardering van onze klanten maakt ons werk nog mooier!

Inmiddels hebben wij een hele brede en diverse klantenkring en zijn we ingesteld om in uiteenlopende situaties de juiste keuzes te maken. Particulier of onderneming: Piersma komt graag bij je over de vloer!