Van der Valk is klaar voor de toekomst

Na 25 jaar was het tijd voor een complete renovatie van de keuken bij Van der Valk in Hengelo. Wij zijn super trots dat we na de locaties in Zwolle en Enschede nu ook in Hengelo aan de slag mochten.
De keuken voldoet uiteraard aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Daarnaast is de ruimte 7 dagen per week en 24 uur in gebruik. Hier hebben wij zowel in de keuze van het systeem als bij de voorbereiding van onze werkzaamheden rekening mee gehouden.

De complete oppervlakte is dan ook in één week gerenoveerd. Opgedeeld in fases, zodat we hinder van bezoekers konden voorkomen en om ervoor te zorgen dat e.e.a. goed is afgestemd met alle overige werkzaamheden, denk aan: aanleggen elektronica en het plaatsen van de nieuwe keuken.  Een hele klus waar we erg tevreden over zijn, zowel qua planning en organisatie als het prachtige eindresultaat: een keuken die klaar is voor de toekomst!

 

Vloerafwerkingen

Voor dit project zijn de volgende vloerafweking(en) gebruikt

Piersma 260 Gietvloer Gran

De 260 Gietvloer is een onderhoudsvriendelijke kunststof vloer die tegen een stootje kan. Deze vloer wordt veel gebruikt  in onder andere productieruimtes, galerijen en dierverblijven. Door de verschillende bewerkingen is het mogelijk het uiterlijk van de…

Piersma 230 Troffelvloer Gran

De 230 Troffelvloer Granucol wordt toegepast in ruimtes waar chemische bestendigheid en hygiëne erg belangrijk is. Het is een ijzersterke en naadloze HACCP-proof vloer. Dit maakt hem zeer geschikt voor onder andere productieruimtes, melkstallen en…

Staat je gewenste vloerafwerking er niet tussen? Neem dan contact met ons op!